No hi ha comentaris

TOT ES POSSIBLE-RAC1

El passat dimarts 28 de maig el Sr.Jose Mª Aguila Bonfill va fer la seva primera col.laboració de la temporada en el programa de RAC1 d’ Elisenda Camps ” Tot és possible” on podem escoltar-lo un cop al mes solventant dubtes de l’audiència en el sempre actual tema d’habitatge.

No hi ha comentaris

AGUILA BONFILL OBRE NOU ESPAI COMERCIAL

E l nostre despatx “Aguilá-Bonfill Advocats i Administradors”  segueix creixent i obre les portes d’un nou espai comercial a peu de carrer on oferirem, a partir d’ara, els serveis de consultoria Inmobiliaria, operacions de compravenda i lloguer de pisos i assessorament professional a tots els nostres clients.

Arranquem aquesta etapa amb l’experiència professional de més de 40 anys en el sector i amb l’objectiu d’oferir una cartera de serveis mes competitiva en el mercat immobiliari actual i amb la il·lusió de poder continuar gaudint de la seva confiança.

La nova zona comercial, esta ubicada al mateix carrer i finca (Comte de Salvatierra, 10, local 2) que el nostre despatx principal, on continuarem com portem fent els darrers anys, oferint els nostres coneixements en l’assessoria jurídica immobiliària i els nostres serveis com a gestors de patrimonis i administració comunitats de propietaris.

Si vol passar a conèixer el nostre nou espai i equip comercial, l’esperem amb molta il·lusió i amb ganes de continuar treballant amb la seva confiança.