Casa en venda a Els Botins 17

Santa Fe del Penedès · Centre
700 m2 8 habs. 8 banys

950.000 €

MAS BOTINS: Masia del segle XII habilitada com a restaurant; d’estructura romànic-gòtica i amb PERMÍS DE RESTAURACIÓ VIGENT; rehabilitada amb encant i ubicada al cor del Penedès, a la zona vinícola més gran de Catalunya i més visitada d’Espanya. Ubicada a 1km del poble més petit de la comarca (bressol del cava autòcton i vi D.O Penedès), per on passa la via Augusta -degudament senyalitzada-), així com a 5km de Vilafranca del Penedès, 25km de Sitges, 40km de les muntanyes de Montserrat ia 45km de Barcelona.

Excel·lent connexió d’accés per dues carreteres, de Vilafranca del Penedès a Igualada per la C-15 i de Vilafranca a Sant Sadurní per la C243. Accés directe a autopista a Sant Sadurní d’Anoia (8 km) amb direcció a Barcelona-França o Tarragona-Lleida-Madrid.

La casa principal consta de dues plantes d’edificació.

Planta baixa: Consta de 300 m2 totalment restaurats, conservant el seu origen amb arcs romànics i gòtics i on hi ha 3 sales comunicades entre si (una d’elles com a sala privada, accés independent, projector per a reunions i 2 banys propis, apta per a reunions de empresa i altres esdeveniments privats). Una de les entrades al restaurant disposa d´una barra de bar amb menjador, una altra sala addicional i recepció. Àmplia cuina amb passaplats, barbacoa, magatzems, cambra freda, etc. preparada per a grans celebracions. Aquesta planta disposa de dos banys més addicionals (un amb accés a persones amb mobilitat reduïda) totalment separats de la sala privada.

Primera planta: De 300 m2 i amb accés des de l’exterior o des de la planta baixa per unes escales, cosa que la fa totalment independent. En primer lloc, ens trobem amb un ampli vestíbul que distribueix la zona de dormitoris. Disposa de 4 habitacions àmplies, amb banys, completament exteriors i amb vistes. Una de les habitacions compta amb un menjador. Hi ha 70m2 disponibles per acabar al vostre gust, amb grans possibilitats i apte per a 3 habitacions més o apartaments.

A l´entrada, des de l´exterior ia través d´unes escales d´accés, trobem una altra habitació preparada per instal·lar un bany; ideal com a recepció independent.

Facilitat a aconseguir llicència de turisme rural, ja que en el passat han tingut 15 places.

Tota la masia està equipada amb radiadors de gasoil calor-fred per aire i fil musical.

Des de la cuina, hi ha un accés directe a la barbacoa del restaurant, 2 banys per al personal, antic celler que comunica les sales (actualment es fa servir com a magatzem) i un primer pis destinat a un altre magatzem.

Dins l’edificació hi trobem un pati interior privat de 600 m2 apte per a terrassa, menjador d’estiu, amb barbacoa a l’exterior i barra. Accés des del carrer per a autocars amb gran aparcament.

A la zona exterior trobem dos magatzems més de 40m2 i una edificació de 50m2, on es troben les instal·lacions centrals, caldera de gasoil i descalcificador.

La finca disposa de 3 pous propis daigua i aigua del municipi. Gran barbacoa a l´exterior. Compte a més amb fossa sèptica, totalment mecanitzada per al seu buidatge al camp i amb totes les instal·lacions ocultes sota terra.

La masia disposa de terrenys limítrofs, amb zona d’aparcament i un altre terreny totalment pla. 2 portes d’accés automatitzades i està tancada totalment.

L’edificació és ideal com a casa privada, restaurant, celebracions, turisme rural, casa de colònies, seu social per a empreses o altres usos. Disposa de dos comptadors trifàsics de llum, separats a cada planta per al desenvolupament de qualsevol activitat de restauració.

Paisatges espectaculars, amb vista a la muntanya de Montserrat i grans extensions de terreny de vinyes.

Característiques bàsiques

700 m2 construits
Planta: Baixos

Qualificació energètica

En tramitación

Ubicació

Santa Fe del Penedès · Centre

escriu-nos

Els nostres comercials contactaran el més aviat possible