Local en lloguer a Pi i Margall, 15

Sant Adriá de Besós · Sant Adriá Nord
650 m2 2 banys
Ref: Sant Adriá

1.700 €/mes

Traspàs de negoci Bar Restaurant amb degustació i botiga d´embotits groumet. Actualment en funcionament. El local consta de 4 plantes. La planta baixa (a peu de carrer), en una primera estada, hi trobem la zona de botiga, seguidament, la zona de bar amb barra a l’esquerra i una estança amb capacitat per a 50 comensals a taula. A la part del darrere trobem els banys (adaptats per a persones amb mobilitat reduïda) i la cuina. A la planta +1, amb una superfície de 150m2, actualment es destina com a reservat per a festes o esdeveniments privats, amb zona chill out, bar musical i barra privada. A la planta + 2, amb una superfície de 170m2 + 30 de terrassa, hi trobem l’habitatge. Adaptada completament com a pis per viure, amb tots els elements i característiques indispensables. Per últim, a la planta soterrani, destinant a magatzem, tenim 200 m2 de superfície.

A terrassa, hi ha capacitat per a 12 persones a exterior + altres 12 a la terrassa “interior”.

Llicència de Botiga + Bar degustació.

El producte que oferim, és una cosa especial, amb molt de potencial i múltiples possibilitats. Per mida i característiques. Negoci + habitatge al mateix espai però molt diferenciat per diferents plantes.

Podeu continuar mantenint l’activitat actual, que funciona a la perfecció. Botiga, Bar, degustació i zona privada per a les millors celebracions. A més del pis.

Actualment té una facturació molt rendible. Tot i que únicament s’està explotant el 25% de les possibilitats. Ara fan un horari de 20h a 24h, quan es podria obrir des de primera hora del matí: Esmorzars, dinars, Tardes i nits.

Contracte de 10 anys amb possibilitat d´ampliació.

Es traspassa amb tot: Llicències, Mobiliari, etc. (Demaneu informació i consulteu l’inventari)

Pots contactar-nos per ampliar tota la informació.

Possibilitat de visitar-lo a la disposició de l’interessat.

Ubicació immillorable!

Característiques bàsiques

650 m2 construits
Ascensor
Planta: Baixos
Calefacció elèctrica
Aire acondicionat
Moblat

Qualificació energètica

En tramitació

Ubicació

Sant Adriá de Besós · Sant Adriá Nord

escriu-nos

Els nostres comercials contactaran el més aviat possible